Σχολιασμός τεθέντων θεμάτων για τον διαγωνισμό ΑΑΔΕ 2022 από τους καθηγητές μας!

Σχολιασμός Θεμάτων Εξετάσεων 2022

Σχολιασμός τεθέντων θεμάτων ΑΑΔΕ 2022!

Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας σχολιάζουν τα θέματα του Γραπτού Διαγωνισμού ΑΑΔΕ 2022!

Λεκτικές Δεξιότητες και Κατανόηση Κειμένου – Σοφία Αποστολοπούλου (Φιλόλογος, ΜSc Γλωσσολογίας ΕΚΠΑ) 


Τα θέματα ήταν μέτριας δυσκολίας και έλεγχαν όλο το εύρος της εξεταστέας ύλης (γραμματική, συντακτικό, ορθογραφία, στίξη, λεξικές σχέσεις, δομή παραγράφου και κατανόηση κειμένου), εστιάζοντας όμως στη γνώση της ορθής χρήσης της γλώσσας και όχι της ορολογίας, όπως είχε συμβεί και στην πλειονότητα των τεθέντων θεμάτων παλαιότερων διαγωνισμών.
Η επεξεργασία που είχαμε κάνει κατά τα μαθήματα περιλάμβανε την εξάσκηση τόσο σε όλους τους τύπους ερωτήσεων που ζητήθηκαν όσο και σε όλο το περιεχόμενο της ύλης μέσα από ένα σύνολο 1.000 ερωτήσεων, πολλές από τις οποίες ήταν μακράν υψηλότερου βαθμού δυσκολίας από αυτό που ζητήθηκε στις εξετάσεις. Παράλληλα, οι εκπαιδευόμενοι είχαν στη διάθεσή τους πολλά κείμενα για να εξασκηθούν στη συμπλήρωση κενών, τύπος ερώτησης που αφορούσε παραπάνω από το 50% των ερωτήσεων (37/60), καθώς και στον εντοπισμό λαθών, θέμα το οποίο συχνά δυσκολεύει. Επομένως, όσοι υποψήφιοι παρακολούθησαν τα μαθήματα και μελέτησαν όλο το δοθέν υλικό ήταν πλήρως προετοιμασμένοι, έτσι ώστε να επιτύχουν υψηλές βαθμολογίες.

Ανάπτυξη και Σχεδιασμός Διαδικτυακών Εφαρμογών – Χρήστος Κολαΐτης  (MSc in Informatics & Telecommunication ΕΚΠΑ) 

Τα θέματα  Ανάπτυξης Διαδικτυακών Εφαρμογών εκτιμώ ότι ήταν πλέον του μέσου βαθμού δυσκολίας Είναι κλιμακούμενα απο σχετικά δύσκολα μέχρι αρκετά δύσκολα, με ιδιαίτερο λεξιλόγιο το οποίο αν και στην ελληνική γλώσσα  μπορούσε να συγχύσει τον υποψήφιο. Τα εξειδικευμένα ερωτήματα απαιτούν και εμπειρία λειτουργίας.
Καλύφθηκε το πλήθος των ερωτημάτων κατά την διάρκεια των μαθημάτων.    

Σχεδιασμός και Διαχείριση Βάσεων δεδομένων – Επιχειρησιακή  Νοημοσύνη – Δημήτριος Ντόντος (MSc Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων)

Η εκτίμηση μου είναι ότι σχεδόν το 50% των ερωτήσεων δεν ανταποκρινόταν στην περιγραφή της ύλης (πχ λένε για σχεδίαση και διαχείριση ΒΔ και έβαλαν πολλές ερωτήσεις για ερωτήματα). Τις περισσότερες από αυτές τις αναφέραμε στο μαθήματα για “παν ενδεχόμενο” όπως τους έλεγα. Είχε πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις για την επιχειρησιακή νοημοσύνη που και πάλι η περιγραφή της ύλης δεν παραπέμπει σε αυτές.
Γενικά δεν ήταν εύκολα, οι ερωτήσεις είχαν κλιμακούμενη δυσκολία.

Λογιστική και Ελεγκτική Επιχειρήσεων – Ιωάννης Μαυρίδης (MSc Εφαρμοσμένης Λογιστικής και Ελεγκτικής)

Εξαιρώντας περίπου 10 ερωτήσεις από τις 60, δεν θα έλεγα τον διαγωνισμό «ως ψαγμένο» ούτε απαραίτητη προϋπόθεση είχε την εργασιακή προϋπηρεσία. Εξάλλου, αρκετές ερωτήσεις ήταν σχεδόν ίδιες, τολμώ να πω, όσων multiple choices κάναμε στην τάξη. Μειονέκτημα του διαγωνισμού ήταν η υπέρμετρη προσήλωση σε ερωτήσεις Ελεγκτικής και συγκεκριμένα, σε ερωτήσεις δειγματοληψίας, γεγονός που καθιστούσε 2-3 ερωτήσεις «ακροβατούμενες» ανάμεσα σε εντός και εκτός ύλης.
Σχετικά με την Κοστολόγηση: μπήκαν 17 ερωτήσεις, για τις οποίες, αν και δεν υπήρξε ολόκληρη άσκηση, το διάβασμα ασκήσεων κοστολόγησης (συμβαίνει και αυτό…), εντούτοις «ανταμειφθήκαμε», διότι ό,τι μπήκε, το είχαμε πετύχει ακριβώς, κατά λέξη.  
Όντως, σε γενικές γραμμές και δεδομένου του διαθέσιμου χρόνου (2 λεπτά ανά ερώτηση), τα θέματα δεν άφηναν την εντύπωση της… τραγικότητας. Σε κάθε περίπτωση, δεν με συγκίνησε το επίπεδο των θεμάτων, ο κατάλληλα προετοιμασμένος, όπως οι μαθητές μου που με παρακολουθούσαν, μπορούσε να ανταπεξέλθει και να αποδώσει βαθμολογικά πολύ ψηλά (50/60 ερωτήσεις). 

Μικρομακροοικονομική – Κων/νος Μπαντούλας (Οικονομολόγος, MSc Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής)

Τα θέματα του διαγωνισμού θα τα χαρακτήριζα ως προχειροδουλειά και βιαστικά διεκπεραιωμένα, αφού μεγάλο ποσοστό των ερωτημάτων είχαν αντιγραφεί αυτολεξεί από άλλες εξετάσεις (του Οικονομικού ή του Ανοιχτού Πανεπιστημίου) και ήταν διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή στο e-class των αντίστοιχων σχολών και σε 2-3 περιπτώσεις υπάρχουν ερωτήσεις που με διαφορετικά λόγια εξετάζουν τις γνώσεις πάνω στο ίδιο αντικείμενο .
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν τίθεται αμφιβολία για την ορθότητα των θεμάτων, η την ακρίβεια των απαντήσεων.
Στο μάθημα Μικροοικονομικής και Μακροοικονομικής Θεωρίας ΤΕ, στο οποίο εντοπίστηκαν 30 από τα 60 ερωτήματα copy paste. Τα 12 από εξέταση στο ΟΠΑ και τα 18 από το ΕΑΠ με τις απαντήσεις τους αυτολεξεί αντιγραμμένες στην εξέταση του ΑΣΕΠ.
https://eclass.aueb.gr/modules/document/?course=LOXR108  (δειγμα_ερωτησεων.doc)
Η συντριπτική πλειονότητα των ερωτημάτων στο μάθημα της Ελεγκτικής τέθηκαν αυτολεξεί από φυλλάδιο εξεταστικής στο Οικονομικό Πανεπιστημίου Αθηνών του έτους 2006.
Στις ερωτήσεις της Ελεγκτικής, λόγω της παλαιότητας των ερωτημάτων που έγιναν copy paste, περιλαμβάνονταν ορολογίες που δεν υφίστανται σήμερα στον νόμο και τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, δηλαδή έχουν καταργηθεί.
https://eclass.aueb.gr/modules/document/index.php?course=ODE130&openDir=/4c1b8638t4j3
Θα θυμάστε ότι σας μετέδωσα πολλές εξειδικευμένες έννοιες και προκειμένου να σας δώσω όσα περισσότερα μπορούσα και μέσα σε αυτήν την πληθώρα εννοιών αναπτύξαμε σχεδόν το σύνολο τους. Παρ΄ότι στην ύλη  δεν περιγράφονταν η ισορροπία κατά Pareto, η ανάλυση των κλασσικών, νεοκλασικών και Κευνσιανών οικονομικών θεωριώνκαι μπήκαν θέματα, εμείς τα είχαμε διδάξει στο μάθημα στα πλαίσια της σφαιρικής αντιμετώπισης της προετοιμασίας μας.
Το αν έκανα καλή δουλειά και προσπάθησα για να σας δώσω το καλύτερο δε θέλω να το πείτε σε μένα, αλλά στον εαυτό σας και τους φίλους σας για επόμενες εξετάσεις.
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή στο μάθημα, και σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Δημοσιονομικό και Φορολογικό Δίκαιο –  Γεώργιος Πατρίκιος (Phd Δημοσίου Δικαίου ΕΚΠΑ)

Τα θέματα τόσο του φορολογικού, όσο και του δημοσιονομικού ήταν μεσαίας και προς τα πάνω δυσκολίας, προσανατολισμένα -κυρίως- σε θεωρητικά ζητήματα, τα οποία δεν θα δυσκόλευαν έναν μαθητή που έχει κατανοήσει σε βάθος το σύνολο της ύλης και είχε την ευκαιρία να εξασκηθεί σε επίλυση αντίστοιχων θεμάτων.
Το σύνολο των τεθέντων θεμάτων είχε διδαχθεί στην τάξη σε επίπεδο θεωρίας και ερωτήσεων. Μάλιστα, αρκετές ερωτήσεις βρίσκονταν πολύ κοντά στη διατύπωση ερωτήσεων που είχαμε θέσει στην τάξη. 

Θα προστεθούν και οι υπόλοιποι σχολιασμοί τις επόμενες ημέρες!

Πατήστε εδώ για να δείτε τα τεθέντα θέματα ΑΑΔΕ 2022!

close

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους Διαγωνισμούς του Δημοσίου! 😎

Θα λαμβάνετε τουλάχιστον δύο ενημερωτικά μειλς τον μήνα! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους χρήσης.

close

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους Διαγωνισμούς του Δημοσίου! 😎

Θα λαμβάνετε τουλάχιστον δύο ενημερωτικά μειλς τον μήνα! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους χρήσης.

Δείτε το τηλεοπτικό μας σποτ για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ!

Promo Banner - ΑΣΕΠ 2Γ-2022

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να λάβετε δοκιμαστικούς κωδικούς για να δείτε τα πρώτα δοκιμαστικά μαθήματα!

ΕΝΑΡΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000+ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν τις 2 πρώτες τετράωρες (4ωρες) συναντήσεις για να γνωρίσετε από κοντά τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες και  να γνωρίσετε από κοντά τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες που υπάρχουν για μια επιτυχή πορεία στις εξετάσεις

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!

 • Το καλυτερο φροντιστηριο για την προετοιμασια για τους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ!!!

  thumb ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΚΟΥΡΑ
  16/07/2022

  Εξαιρετική δουλειά, με πολύχρονη εμπειρία, καταξιωμένους καθηγητές, συνεχή υποστήριξη σε εκπαιδευτικά και διαδικαστικά θέματα και πολύ καλές τιμές για τη ποιότητα που προσφέρουν. Συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

  thumb Arete S
  10/05/2022

 • Είναι από τα καλύτερα φροντιστήρια που έχω παρακολουθήσει. Έχε πάρα πολύ έμπειρους καθηγητές, με πολύ καλή εξήγηση και ανάλυση, ασχολούνται με τις αδυναμίες και τις απορίες των υποψηφίων και οι σημειώσεις εκτός του ότι είναι πλήρεις, παρέχονται και extra σημειώσεις. Εγώ προσωπικά, έμεινα λίγο πίσω λόγω επέμβασης στη σπονδυλική στήλη, αλλά κατάφερα να καλύψω το έδαφος καθώς υπάρχουν και οι παραδόσεις αποθηκευμένες και όποιες απορίες είχα, μου τις έλυσαν! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

  thumb DIMMIS STATH
  01/06/2022

  Η καλύτερη επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται να δώσει για εξετάσεις του Δημοσίου. Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές και να αναφέρω ότι είναι πλήρως καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους. Ιδιαίτερα για όποιον δεν έχει καμία επαφή με μαθήματα δικαίου ο κ.Πατρικιος είναι ανεπιφύλακτα η καλύτερη επιλογή. Η επικοινωνία με την γραμματεία ήταν άμεση και πάρα πολύ εξυπηρετική για οποιαδήποτε θέμα είχα.
  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

  thumb Giorgos Sakkas
  11/03/2022
 • Μετά από προσωπική έρευνα, μπορώ να πω ότι το φροντιστήριο είχε την πληρέστερη προετοιμασία για τον διαγωνισμό της ΑΑΔΕ 2022, κάτι που διαπίστωσα και με την παρακολούθηση του προγράμματος (εξ αποστάσεως και ασύγχρονα). Τιμές προσιτές. Καλή δομή των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, χωρισμένα σε μικρότερα τμήματα ανά θεματική ενότητα. Δυνατότητα εξάσκησης σε ποικίλα τεστ προσομοίωσης. Σημαντική η όλη καθοδήγηση των καθηγητών στη μελέτη μου. Αμεσότατη ανταπόκριση και εξυπηρέτηση της γραμματείας σε ό,τι χρειάστηκα, ακόμα και εκτός επισήμου ωραρίου τους. Οι καλύτερες εντυπώσεις για τη διδασκαλία στο φορολογικό-δημοσιονομικό δίκαιο από τον κ. Πατρίκιο. Έμπειρος, μεταδοτικός, με υψηλή κατάρτιση και υπομονή να εξηγήσει και λύσει όλες τις απορίες, κάνοντας παράλληλα το μάθημα ευχάριστο με διακριτική αίσθηση χιούμορ. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

  thumb Sophia Tsitsirigkou
  20/09/2022

  Eίναι φορές που ενώ ψάχνεις λέξεις να εκφράσεις τα συναισθήματα σου εν τούτοις το πλουσιότατο λεξιλόγιο της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας φαντάζει τόσο φτωχό. Ειλικρινά αισθάνομαι τυχερή και ευλογημένος που ήρθαν στο δρόμο μου αυτοί οι άνθρωποι (πάνω από όλα) , αυτοί οι χαρισματικοί εκπαιδευτικοί-λειτουργοί στο Φροντιστήριο Κολλίντζα Θα σκεφτεί κανείς πως η δουλειά τους είναι ακριβώς αυτή, να μας προετοιμάζουν για τις γραπτές εξετάσεις του Δημοσίου... Δεν είναι όμως τόσο απλό. Όταν ένας άνθρωπος όπως εγώ, μετά από πλήρη αποστροφή των εννοιών του Δικαίου να μετατραπούν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες από την έναρξη των μαθημάτων σε ΑΓΑΠΗ για το Φορολογικό Δίκαιο, τα οποίο μπήκε πλέον στην καθημερινότητα μου (άρθρα-επικαιρότητα κλπ),απλά το πράγμα δίνεται πολύ διαφορετικό. Σε ποιόν να πρωτοαναφερθώ; στον Παναγιώτη από τη γραμματεία με το άσβεστο πάθος, και την αμεσότητα για την εξυπηρέτηση, την πρόσβαση στα μαθήματα και την παροχή του γνωστικού υλικού; Η στο υπόλοιπο team της γραμματείας που μας μετέφεραν ενέργεια και πίστη ότι μπορούμε; Λοιπόν επειδή ίσως κούρασα, αυτά δεν τα βρίσκεις εύκολα ΤΕΛΟΣ. ΘΕΡΜΟΤΑΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ πάντα δυναμικά όπως με καθοδηγήσατε !!!!!!!!

  thumb Georgia Kost
  29/03/2022

 • Άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί, πάντα δίπλα στον εκπαιδευόμενο, άμεση εξυπηρέτηση από την γραμματεία. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι εξαιρετικό, ανταποκρίνεται στο 100% των απαιτήσεων της εξέτασης. Οι εκπαιδευτικοί επιλύουν άμεσα οποιαδήποτε απορία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

  thumb Λάμπρος Τσιώρης
  05/05/2022

  Αναμφισβήτητα τα φροντιστήρια Κολλιντζα είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα πανεπιστημιακα φροντιστήρια στον εκπαιδευτικό χώρο!! Το θεωρώ ως το πιο άρτια οργανωμένο φροντιστήριο για την προετοιμασία σε διαγωνισμούς, με μια σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφορμα για δυνατότητα παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διαδικτυακά!! Είχα και συνεχίζω να έχω την πιο άψογη συνεργασία με το φροντιστήριο Κολλιντζα εδώ και αρκετά χρόνια!! Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο καρδιάς για την αμεριστη βοηθεια!! Συγχαρητήρια πολλα και για την επιλογή απο το φροντιστήριο υψηλά καταρτισμενων στο αντικείμενο τους αξιόλογων καθηγητών που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, την εμπειρία τους και για το εξαιρετικό διδακτικό τους έργο!! Οι υπεύθυνοι του φροντιστηρίου και το προσωπικό στη γραμματεία εκτός από φιλικοί και προσηνείς, χαρακτηριζονται για την ανθρωπιά τους και την προθυμία τους να εξυπηρετήσουν άμεσα και να λύσουν κάθε ζητημα και κάθε απορία!! Αποτελεσματικότητα μαζί με ποιοτική και σωστά δομημενη παροχή διδασκαλίας είναι ο συνδυασμός που διακρίνει το συγκεκριμένο πανεπιστημιακό φροντιστήριο!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε ολους!! Εύχομαι πάντα επιτυχίες!!

  thumb Christina Papoutsi
  04/05/2022
 • Αναλυτική, μεθοδική και διεξοδική παρουσίαση της ύλης των προκηρύξεων ΑΑΔΕ & ΑΣΕΠ και παροχή στοχευμένου εκπαιδευτικού υλικού. Όλοι οι συντελεστές -τόσο οι διδάσκοντες όσο και το προσωπικό στη γραμματεία- πρόθυμοι και συνεργάσιμοι αρωγοί σε κάθε απορία ή δυσκολία. Προσιτές (ως και φιλικές) τιμές.

  thumb Γιάννης Τούτσης
  11/03/2022


  Η εμπειρία μου από το φροντιστήριο είναι πολύ θετική! Αυτό οφείλεται στους άψογα καταρτισμένους συνεργάτες και στην εξαιρετική στάση της γραμματείας ως προς την εξυπηρέτηση του πελάτη και την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

  thumb ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΜΟΣ
  21/04/2022

 • Το φροντιστήριο είναι μέσα στα πράγματα συνεχώς, μπορείς να εμπιστευτείς το κριτήριο τους και όλοι οι καθηγητές είναι πολύ διαβασμένοι με μεταδοτικότητα, ειδικά ο κ.Πελεκούδας! Η γραμματεία του φροντιστηρίου ανταποκρίνεται αμέσως και γενικώς όλα πήγαν καλά!

  thumb Αναστασία Δεληκάρη
  05/05/2022

  πολύ αξιόλογοι καθηγητές

  thumb ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
  17/07/2022
 • Εξαιρετικό φροντιστήριο με πολύ καλή οργάνωση και προσιτές τιμές για τους υποψηφίους. Ιδίως αν λάβει κανείς υπόψη το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει! Η γραμματεία πάντα στην διάθεσή μας, οι καθηγητές υψηλού επιπέδου και πλούσιο διδακτικό υλικό. Μένω στην επαρχία και παρακολουθώ τα εξ αποστάσεως μαθήματα και είμαι ευχαριστημένη από όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είναι πάντα σε ετοιμότητα να σου λύσουν την οποιαδήποτε απορία…σε συνδυασμό δε με τη δυνατότητα που μας παρέχει για ασύγχρονη παρακολούθηση των μαθημάτων κυριολεκτικά «δεν χάνεις μάθημα»! Συνεχίστε την καλή δουλειά πάντα με επιτυχίες! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

  thumb Ουρανια Ψοχιου
  11/06/2022

  'Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τα μαθήματα και θεωρώ αρκετά πιθανό, να τα πάω καλά στο γραπτό διαγωνισμό!

  thumb Maria Mandi
  23/07/2022
 • Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο ήταν άψογη. Άριστα καταρτισμένοι καθηγητές, εύχρηστη εκπαιδευτική πλατφόρμα και γραμματειακή υποστήριξη, εξαιρετική. Οι σημειώσεις καλύπτουν όλη την ύλη και υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τα online μαθήματα. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Παναγιώτη που από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα είναι διαθέσιμος στη Γραμματεία για να μου λύσει οποιαδήποτε απορία. Επίσης, ιδιαίτερη εντύπωση, μου έκανε ο καθηγητής, που με Υπομονή, Επιμονή και Μεταδοτικότητα με έκανε να αγαπήσω τον Αριθμητικό Συλλογισμό. Ο Εκπαιδευτικός που εκτός από άριστα καταρτισμένος είχε και την ικανότητα να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του. Κύριε Παπαδά είστε Εξαιρετικός Εκπαιδευτικός!!! Σας ευχαριστώ πολύ! Η επιτυχία στους Διαγωνισμούς Δημοσίου έχει όνομα: Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Κολλίντζα!!!

  thumb ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ
  06/07/2022

  Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διδασκαλία των καθηγητών. Στο φροντιστήριο είναι πάντα διαθέσιμοι να εξηγήσουν την οποιαδήποτε απορία.

  thumb STEFOULIS DIMITRIS
  10/07/2022
 • Πολύ καλή συνεργασία ,άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση από τη γραμματεία ! Ειδικότερα στο μάθημα του Δικαίου είχα τον κύριο Πατρίκιο .Χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτόν τον κλάδο έμεινα έκπληκτη με το πως ένας τόσο καλός καθηγητής μπορεί να σου κάνει το μάθημα εύκολο, κατανοητό και ευχάριστο !Απο τους καλύτερους καθηγητές που είχα ποτέ ,πραγματικά !

  thumb Sissy Loren
  03/02/2022

  Εξαιρετική δουλειά και σωστή κάλυψη της ύλης. Οι καθηγητές ανταποκρίθηκαν πλήρως στις προσδοκίες μου!!

  thumb Τάκης Μπουλ
  10/05/2022

 • Όταν η επαγγελματική ηθική δεν είναι προτέρημα αλλά καθήκον τότε ξέρεις ότι βρίσκεσαι στα φροντιστήρια Κολλίντζα. Η καθοδήγηση από το διδακτικό προσωπικό και τη γραμματεία και η πληθώρα των εναλλακτικών επιλογών των online μαθημάτων μου έχει αφήσει κυριολεκτικά τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα συγχαρητήριά μου στην κ. Αγγελική Μωυσίδου που με βοήθησε τα μέγιστα στο λίαν απαιτητικό μάθημα των Γαλλικών ΕΣΔΔΑ. Συνεχίστε πάντα έτσι.

  thumb KONSTANTINOS KARAGIANNIDIS
  21/04/2022

  Εξαιρετική συνεργασία, απεριόριστη βοήθεια! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  thumb Tzeni Papadopoulou
  15/09/2022

Δείτε το τηλεοπτικό μας σποτ για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

favicon org final

🗞️ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους Διαγωνισμούς του Δημοσίου! 😎

Θα λαμβάνετε τουλάχιστον δύο ενημερωτικά μειλς τον μήνα! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους χρήσης.