Ενημερώσεις!

Ενημερώσεις - Πίνακας Ανακοινώσεων Φροντιστήρια Κολλίντζα

👩‍🏫 Ενημερώσεις! – Πίνακας Ανακοινώσεων!

📌 Νέο τεστ Προσομοίωσης Αριθμητικού Συλλογισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022!! Δείτε εδώ! (25/11/22)

📌 Ενημέρωση για τα μαθήματα Γεν. Γνώσεων (Μακροοικονομίας-Δημοσιονομικής Πολιτικής κ.λ.π.) (22/11/22)

Ύστερα και από την έκδοση της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Γ/2022, ενημερώνουμε τις λίγες εκατοντάδες των υποψηφίων μας που μας εμπιστεύθηκαν και  ήδη είχαν εγγραφεί πριν την έκδοση της προκήρυξης ότι:

α) Δικαιωθήκαμε πλήρως όταν από τον Μάιο του 2021, ξεκινήσαμε το κομμάτι των Γενικών Γνώσεων αποκλειστικά με την Ενότητα Ευρωπαϊκών -Συνταγματικών θεσμών

β) Τα μαθήματα Γεν. Γνώσεων (Μακροοικονομίας-Δημοσιονομικής Πολιτικής κ.λ.π.) θα τα ξεκινήσουμε έγκαιρα και θα ενημερωθείτε στο email σας.

📌 Βγείτε η Προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Γ/2022! Δείτε την εδώ! (21/11/22)

📌 Σχολιασμός Τεθέντων Θεμάτων Άλγεβρας ΑΑΔΕ-ΔΕ στις 6:00-9:00 μ.μ. με τον κ. Παπαδά (19/11/22)

📌 Σχολιασμός Τεθέντων Θεμάτων Μικρομακροοικονομικής ΑΑΔΕ-ΤΕ στις 6:00-9:00 μ.μ. με τον κ. Μπαντούλα (11/11/22)

📌 ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Νέο ΦΕΚ Εξέδωσε o ΑΣΕΠ – Σύντομα η Προκήρυξη Κολοσσός! Δείτε εδώ! (9/11/22)

📌 Έναρξη Αριθμητικού Συλλογισμού ΑΣΕΠ σήμερα στις 6μ.μ (9/11/22)

Σας θυμίζουμε πως για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2Γ/2022 θα διεξαχθεί σήμερα 9 Νοεμβρίου στις 6μ.μ το πρώτο μάθημα του Αριθμητικού Συλλογισμού.

Έναρξη: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 6-10μ.μ. (και κάθε Τετάρτη 6-10μ.μ.)

*Μπορείτε να ενταχθείτε σε αυτό το τμήμα μέχρι Τέλη Νοέμβρη! (Παρακολουθείτε όσα χάσατε μαγνητοσκοπημένα)

Διάρκεια: 68ώρες (32 ώρες ασύγχρονη διδασκαλία + 36 ώρες online πρόγραμμα) 

Εισηγητής: Γεώργιος Παπαδάς (Μαθηματικός – MSc Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων – Κατεύθυνση)

📌 Εργασιακή Αποτελεσματικότητα & Ποιότητα της Εργασίας ΑΣΕΠ σήμερα στις 6μ.μ (8/11/22)

Σας θυμίζουμε πως για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2Γ/2022 θα διεξαχθεί σήμερα 8 Νοεμβρίου στις 6μ.μ το προγραμματιζόμενο μάθημα της Εργασιακής Αποτελεσματικότητας.

Έναρξη: Τρίτη 1 Νοεμβρίου 6-10μ.μ. (και κάθε Τρίτη 6-10μ.μ.)

*Μπορείτε να ενταχθείτε σε αυτό το τμήμα μέχρι μέσα Νοέμβρη! (Παρακολουθείτε όσα χάσατε μαγνητοσκοπημένα)

Διάρκεια: 64ώρες (32 ώρες ασύγχρονη διδασκαλία + 32 ώρες online πρόγραμμα) 

Εισηγητής: Ανδριάνα Μαυρουδή (MSc in Business Administration)

📌 Έναρξη Οργάνωσης Κράτους ΕΣΔΔΑ σήμερα στις 6μ.μ (7/11/22)

Σας ενημερώνουμε πως για τον 30ο διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ ξεκινάμε σήμερα 7 Νοεμβρίου στις 6μ.μ.-10μ.μ την προετοιμασία με το μάθημα της Οργάνωσης Κράτους (Πολιτικές Επιστήμες)

Έναρξη: Δευτέρα 7 Νοεμβρίου (6-10μ.μ.) και κάθε Δευτέρα

Διάρκεια: 102 ώρες (84 ώρες online διδασκαλία + 18 ώρες επίλυση τεθέντων θεμάτων ΕΣΔΔΑ ασύγχρονα μαθήματα)

Εισηγητής: Γεώργιος Λορετζάτος (Μsc Πολιτικών Επιστημών & Κοινωνικής Διοίκησης)

📌 Επεξηγήσεις απαντήσεων στα τεθέντα θέματα ΑΑΔΕ 2022 (7/11/22)

Επεξηγήσεις απαντήσεων στα τεθέντα θέματα Μικρομακροοικονομίας ΑΑΔΕ (κατηγορίας ΤΕ) από τον συνεργάτη μας Κων/νο Μπαντούλα. Δείτε εδώ!

Επεξηγήσεις απαντήσεων στα τεθέντα θέματα Γενικής Λογιστικής ΑΑΔΕ (κατηγορίας ΠΕ) από τον συνεργάτη μας Κων/νο Μπαντούλα. Δείτε εδώ!

📌 Έναρξη Οικονομίας ΕΣΔΔΑ το Σάββατο στις 11π.μ (4/11/22)

Σας θυμίζουμε πως για τον 30ο διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ ξεκινάμε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 11π.μ.-3μ.μ την προετοιμασία με το μάθημα της Οικονομίας (Μακροοικονομική)

Έναρξη: Σάββατο 5 Νοεμβρίου (11-3μ.μ.) και κάθε Σάββατο

Διάρκεια: 92 ώρες (68 online διδασκαλία + 24 ώρες επίλυση τεθέντων θεμάτων και θεμάτων προσομοίωσης ΕΣΔΔΑ ασύγχρονα μαθήματα)

Εισηγητής: Δρ Θεοχάρης Παπαδόπουλος (Senior Lecturer, Παν/μίου του Westminster & Professor of Practice στο Hult International Business School)

📌 Απάντηση αντιπροέδρου ΑΣΕΠ για τις εξετάσεις του ”copy and paste” της ΑΑΔΕ, (4/11/22)

Πατήστε εδώ για να δείτε την απάντηση!

Στον γραπτό διαγωνισμό, που διεξήχθη το Σάββατο 22/10/2022 και την Κυριακή 23/10/2022 για την πλήρωση οκτακοσίων είκοσι δύο (822) θέσεων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) σύμφωνα με την Προκήρυξη 1Γ/2022 του Α.Σ.Ε.Π., προσήλθαν συνολικά 11.492 υποψήφιοι. Οι υποψήφιοι κατανεμήθηκαν σε έξι (6) Ομάδες αναλόγως της κλαδο ειδικότητάς τους και η γραπτή εξέταση, η οποία περιελάμβανε συνολικά 12 διαφορετικά μαθήματα, πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών σε 169 Εξεταστικά Κέντρα, μεταξύ των οποίων και 1 ειδικό Εξεταστικό Κέντρο για την εξέταση ατόμων με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων. Θεματοδότες του διαγωνισμού ορίσθηκαν έγκριτοι καθηγητές, με επιστημονικό υπόβαθρο και πείρα που να διασφαλίζει την προστιθέμενη αξία που αρμόζει στον εν λόγω διαγωνισμό. Στόχος ήταν η στελέχωση της Α.Α.Δ.Ε. με το καταλληλότερο προσωπικό.
 Πάγιο και πρωταρχικό μέλημα της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ήταν η διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας, με τη λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου και την αυστηρή τήρηση των διατάξεων του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου. Είμαστε πλέον σε θέση να δηλώσουμε με βεβαιότητα ότι ο παραπάνω στόχος επετεύχθη πλήρως χωρίς να υπάρξει καμία υπόνοια και κανένα σχόλιο περί διαρροής των θεμάτων. Κατά γενική δε ομολογία, η προετοιμασία και οργάνωση του διαγωνισμού υπήρξε άψογη, παρά το μεγάλο πλήθος των υποψηφίων και την εν γένει πολυπλοκότητα της συγκεκριμένης διαγωνιστικής διαδικασίας, η οποία απαιτούσε την ταυτόχρονη διεξαγωγή της γραπτής εξέτασης έως και 4 διαφορετικών μαθημάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι, επί συνόλου 705 διακριτών ερωτήσεων που περιέχονταν στα ερωτηματολόγια των ως άνω 12 εξεταζόμενων μαθημάτων, μόνο σε 1 ερώτηση χρειάσθηκε να δοθεί από την Κ.Ε.Δ. διευκρινιστική οδηγία κατά τη διάρκεια της γραπτής εξέτασης, η οποία μάλιστα αφορούσε σε μαθηματικό σύμβολο, γεγονός που αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι οι διατυπώσεις των ερωτήσεων υπήρξαν σαφείς και δεν άφησαν περιθώρια αμφιβολιών και παρερμηνειών στο σύνολο των υποψηφίων.
Ως προς τα ειδικότερα δε αναφερόμενα στο άρθρο σας σημεία, σας θέτουμε υπ’ όψη τα εξής:
 Το σχόλιο υποψηφίων ότι τα ερωτήματα στο εξεταζόμενο μάθημα «Μαθηματικές Γνώσεις και Δεξιότητες» ήταν εξαιρετικής δυσκολίας, πέραν της εγγενούς υποκειμενικότητας που εμπεριέχει, καθώς συναρτάται με τον βαθμό προετοιμασίας του κάθε υποψηφίου, είναι αβάσιμο, διότι: α) όλα τα ερωτήματα ήταν εντός της δημοσιευθείσας στην οικεία προκήρυξη Εξεταστέας Ύλης και β) η απαίτηση καταρτισμένων νεοπροσλαμβανόμενων δημοσίων υπαλλήλων είναι αδιαμφισβήτητο ζητούμενο από το σύνολο της κοινωνίας. Ως εκ τούτου, ένας αποτελεσματικός τρόπος ανάδειξης αυτών είναι μέσω μιας απαιτητικής διαγωνιστικής διαδικασίας. Επισημαίνεται ότι σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα τα ερωτήματα που τέθηκαν ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας, κυμαινόμενα από σχετικά εύκολα έως αρκετά δύσκολα, ώστε με τον τρόπο αυτόν να καταστεί εφικτή η διάκριση και ανάδειξη των επιμελών και καλύτερα προετοιμασμένων και με υψηλό γνωστικό υπόβαθρο υποψηφίων.
 Το σχόλιο, που έχει περιέλθει εις γνώση και του Α.Σ.Ε.Π. από περιορισμένο αριθμό υποψηφίων, ότι σε 2 από τα 12 συνολικά εξεταζόμενα μαθήματα υπήρξε μικρό ποσοστό ερωτήσεων οι οποίες, σε χρόνο πολύ παρελθόντα και ανύποπτο (πριν από 11 και 16 έτη αντίστοιχα), είχαν εμφανισθεί σε μεμονωμένες εξετάσεις πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, σε καμία περίπτωση δεν δύναται να πλήξει την ποιότητα ή το αδιάβλητο της υπόψη διαδικασίας. Το ζητούμενο μιας γραπτής δοκιμασίας είναι η πιστοποίηση της θεμελιώδους γνώσης και της κατανόησης από τους υποψηφίους των βασικών τεχνικών κάθε αντίστοιχου επιστημονικού κλάδου. Το γεγονός ότι υπήρξαν ερωτήσεις, που είχαν κατά το παρελθόν χρησιμοποιηθεί και σε εξετάσεις πανεπιστημίων, δείχνει ότι είναι ερωτήσεις, οι οποίες καλύπτουν πραγματικές γνωσιακές ανάγκες. Εξάλλου, εάν υποθέσει κανείς ότι θα πρέπει να αποκλεισθούν εξ ορισμού όλα τα θέματα που έχουν τεθεί στα ακαδημαϊκά ιδρύματα κατά την τελευταία π.χ. 20ετία, τότε διατρέχουμε τον κίνδυνο είτε να περιορισθεί εξαιρετικά η ύλη είτε να τεθούν γνωστικά αντικείμενα εκτός εξεταστέας ύλης.
 Η διαμαρτυρία υποψηφίων ότι υπήρξε διακριτική και άνιση μεταχείριση υπέρ των προερχόμενων από οικονομικής κατεύθυνσης σπουδές υποψηφίων έναντι των προερχόμενων από νομικής κατεύθυνσης σπουδές στους κλάδους ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ, ΠΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ και ΠΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ είναι άτοπη και άστοχη, καθώς στους ως άνω κλάδους υπήρχαν τα ακόλουθα 3 εξεταζόμενα μαθήματα: α) «Λεκτικές Δεξιότητες και Κατανόηση Κειμένων», β) «Δημοσιονομικό Δίκαιο και Φορολογικό Δίκαιο», και γ) «Λογιστική και Ελεγκτική Επιχειρήσεων». Είναι προφανές ότι πρακτικά υπήρχε εξισορρόπηση των όποιων τυχόν συγκριτικών πλεονεκτημάτων υπήρχαν ένεκα της ακαδημαϊκής προέλευσης εκάστου υποψηφίου, καθώς οι μεν απόφοιτοι οικονομικών σχολών θεωρητικά υπερτερούσαν στο υπό στοιχείο (γ) εξεταζόμενο μάθημα, οι δε απόφοιτοι νομικών σχολών θεωρητικά υπερτερούσαν αντίστοιχα στο υπό στοιχείο (β) εξεταζόμενο μάθημα. Επισημαίνεται ότι αμφότερα τα ως άνω (β) και (γ) εξεταζόμενα μαθήματα είχαν τον ίδιο ακριβώς αριθμό ερωτήσεων και τον ίδιο συντελεστή βαρύτητας στην εξαγωγή της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων.
 Η διαμαρτυρία υποψηφίων ότι δεν τέθηκαν στο εξεταζόμενο μάθημα «Λογιστική και Ελεγκτική Επιχειρήσεων» ερωτήματα σχετικά με το Δίκαιο των Εταιρειών είναι αβάσιμη, καθότι στη δημοσιευθείσα στην οικεία προκήρυξη Εξεταστέα Ύλη του ως άνω μαθήματος δεν συμπεριλαμβανόταν το Δίκαιο των Εταιρειών και, κατά συνέπεια, δεν ήταν επιτρεπτό να τεθούν αντίστοιχες ερωτήσεις.
 Σχετικά με την επισήμανση για το εξεταζόμενο μάθημα «Πολιτικοί Θεσμοί και Οργάνωση Κράτους» και την αναφερόμενη στο δημοσίευμά σας υπ’ αριθμ. 18 ερώτηση, δεν υφίσταται κανένα περιθώριο αμφισημίας ή αμφιγνωμίας ως προς ότι από τις 4 εναλλακτικές απαντήσεις που δίνονταν στους υποψήφιους, η απάντηση (α) είναι η ορθή.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην απαιτητική προετοιμασία και διεξαγωγή του συγκεκριμένου γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση 822 θέσεων στην Α.Α.Δ.Ε. (στελέχη Α.Σ.Ε.Π., θεματοδότες, στελέχη Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων) εργάσθηκαν μεθοδικά τους τελευταίους μήνες προκειμένου να διασφαλισθεί αφενός το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας και αφετέρου να παρασχεθεί ένα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, ώστε οι επιτυχόντες της διαγωνιστικής διαδικασίας να κατέχουν διαπιστωμένα ένα στιβαρό γνωστικό υπόβαθρο συνάδον με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αποστολής της Α.Α.Δ.Ε.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.
Ελευθέριος Μακρυλάκης Αντιπρόεδρος Α.Σ.Ε.Π.»

📌 Λάβετε μέρος στο ΝΕΟ διαγώνισμα προσομοίωσης (ΑΣΕΠ 2Γ/2022 – Εγγεγραμμένοι Χρήστες) (4/11/22)

Σας ενημερώνουμε πως σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 6μ.μ προγραμματίζουμε, να είστε έτοιμοι για να λύσετε

ένα διαγώνισμα προσομοίωσης στο εξεταζόμενο μάθημα Γλωσσικού Συλλογισμού.

Θα σας αποστείλουμε με e-mail την ώρα εκείνη το link και θα πρέπει να υποβάλετε τις απαντήσεις όχι πέραν του διώρου.

η βαθμολογία θα βγει αυτόματα μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία και την Δευτέρα θα δείτε αναλυτικά ποιες ερωτήσεις απαντήσατε σωστά και ποιες λάθος.

Παρακαλούμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

📌 1ο Διαγώνισμα προσομοίωσης στο μάθημα Οργάνωσης του Κράτους. (21/10/22)

Σας στέλνουμε το 1ο Διαγώνισμα προσομοίωσης στο μάθημα Οργάνωσης του Κράτους.

Στα διαγωνίσματα αυτού του τύπου (που είναι συγκεντρωτικά) πρέπει να γράφετε χωρίς σχεδιαγράμματα, με πλήρες κείμενο.

Μετά από 10 ημέρες περίπου θα σας ενημερώσουμε για ένα έξτρα μάθημα, όπου ο διορθωτής κ. Λορεντζάτος

θα παρουσιάσει την ενδεδειγμένη μορφή επίλυσης του εν λόγω θέματος,

και θα σχολιάσει τις παραλείψεις-αστοχίες των συμμετεχόντων.

Τέτοια μαθήματα επικουρικά που θα έχουν ως στόχο να συμβάλουν στην αύξηση της απόδοσης των υποψηφίων στα θέματα προσομοίωσης, θα γίνονται αρκετές φορές.

Παρακαλούμε πολύ για τη συμμετοχή σας σε τέτοιου είδους διαγωνίσματα. Από τη διεύθυνση.

close

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους Διαγωνισμούς του Δημοσίου! 😎

Θα λαμβάνετε τουλάχιστον δύο ενημερωτικά μειλς τον μήνα! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους χρήσης.

close

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους Διαγωνισμούς του Δημοσίου! 😎

Θα λαμβάνετε τουλάχιστον δύο ενημερωτικά μειλς τον μήνα! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους χρήσης.

Δείτε το τηλεοπτικό μας σποτ για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ!

Promo Banner - ΑΣΕΠ 2Γ-2022

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να λάβετε δοκιμαστικούς κωδικούς για να δείτε τα πρώτα δοκιμαστικά μαθήματα!

ΕΝΑΡΞΕΙΣ

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000+ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν τις 2 πρώτες τετράωρες (4ωρες) συναντήσεις για να γνωρίσετε από κοντά τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες και  να γνωρίσετε από κοντά τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες που υπάρχουν για μια επιτυχή πορεία στις εξετάσεις

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!

 • Αποτελεσματικότητα μαζί με εξαιρετική δουλεία είναι ο συνδυασμός που πρέπει να ψάχνουμε όλοι μας. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και το προσωπικό του φροντιστηρίου για την πραγματική υποστήριξη και βοήθεια που μου προσέφεραν εμένα και σε όλους τους συμφοιτητές μου. Ακόμα και με τα διαδικτυακά μαθήματα η ποιότητα πάντα ξεχωρίζει. Ο καλύτερος και πιο οργανωμένος όμιλος για πανεπιστημιακά φροντιστήρια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

  thumb gilio-titina kos
  29/03/2022

  Πολύ καλή συνεργασία ,άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση από τη γραμματεία ! Ειδικότερα στο μάθημα του Δικαίου είχα τον κύριο Πατρίκιο .Χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτόν τον κλάδο έμεινα έκπληκτη με το πως ένας τόσο καλός καθηγητής μπορεί να σου κάνει το μάθημα εύκολο, κατανοητό και ευχάριστο !Απο τους καλύτερους καθηγητές που είχα ποτέ ,πραγματικά !

  thumb Sissy Loren
  03/02/2022
 • Αναλυτική, μεθοδική και διεξοδική παρουσίαση της ύλης των προκηρύξεων ΑΑΔΕ & ΑΣΕΠ και παροχή στοχευμένου εκπαιδευτικού υλικού. Όλοι οι συντελεστές -τόσο οι διδάσκοντες όσο και το προσωπικό στη γραμματεία- πρόθυμοι και συνεργάσιμοι αρωγοί σε κάθε απορία ή δυσκολία. Προσιτές (ως και φιλικές) τιμές.

  thumb Γιάννης Τούτσης
  11/03/2022

  Άψογη συνέπεια σε όλα τα συμφωνηθέντα και επαγγελματισμός που δύσκολα συναντάς στα φροντιστήρια του είδους. Το team του γραφείου πρόθυμο να σου λύσει κάθε απορία και να σε κατευθύνει στις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά εργασίας. Τα 5 αστέρια είναι λίγα!

  thumb Dorina Kakasi
  03/03/2021
 • Very Good tutors with very good organization and affordable prices for candidates. The secretariat is always at our disposal, high level teachers and teaching material.

  thumb George Giakoumakis
  06/04/2022

  Εξαιρετικό !!!!! Όλοι Οι Καθηγητές Φαινονται Πεπειραμένοι και με ορεξη να λυσουν κάΘε απορία . !!!!

  thumb Marilena Trou
  04/06/2022

 • Άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί, πάντα δίπλα στον εκπαιδευόμενο, άμεση εξυπηρέτηση από την γραμματεία. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι εξαιρετικό, ανταποκρίνεται στο 100% των απαιτήσεων της εξέτασης. Οι εκπαιδευτικοί επιλύουν άμεσα οποιαδήποτε απορία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

  thumb Λάμπρος Τσιώρης
  05/05/2022

  Άψογη Συνεργασία, Αξιόλογο Επιστημονικό Προσωπικό

  thumb Christina Dagkari
  15/03/2022
 • απο τα καλυτερα φροντιστηρια που εχω παρακολουθησει. Αμεση εξυπηρετηση, πολυ καλο υλικο για εξετασεις, και παρα πολυ καλες τιμες. το προτείνω με κλειστα ματια

  thumb ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
  19/03/2022

  Το καλύτερο φροντιστήριο με διαφορά αρίστη συνεργασία!!!σίγουρη επιτυχία

  thumb Konstantina Karaveti
  15/07/2022
 • Από τις λίγες φορές που μπαίνω σε διαδικασία να αξιολογήσω! Θεωρώ όμως ότι αξίζει η επιβράβευση τους! Φροντιστήριο με πολυετή πείρα στη προετοιμασία για διαγωνισμούς του δημοσίου. Προσφέρει άρτια δομημένο πρόγραμμα, με αξιόλογους καθηγητές, καλύπτοντας εις βάθος την απαραίτητη ύλη, επικεντρώνοντας στην ουσιαστική μετάδοση γνώσης με τρόπο κατανοητό. Πολύ καλή εξυπηρέτηση από τη γραμματεία και άριστη ανταπόκριση στο οποιοδήποτε αίτημα.

  thumb argpan argpan
  29/04/2022


  Εξαιρετική δουλειά, με πολύχρονη εμπειρία, καταξιωμένους καθηγητές, συνεχή υποστήριξη σε εκπαιδευτικά και διαδικαστικά θέματα και πολύ καλές τιμές για τη ποιότητα που προσφέρουν. Συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

  thumb pitsa karagianni
  29/06/2022
 • Εξαιρετικοί καθηγητές , επικαιροποιημένο και πολύ χρήσιμο υποστηρικτικό υλικό (σημειώσεις , ερωτήσεις εξάσκησης και προσομοίωσης) και άμεση υποστήριξη από τη γραμματεία :)

  thumb Paris B
  29/07/2022


  Είναι από τα καλύτερα φροντιστήρια που έχω παρακολουθήσει. Έχε πάρα πολύ έμπειρους καθηγητές, με πολύ καλή εξήγηση και ανάλυση, ασχολούνται με τις αδυναμίες και τις απορίες των υποψηφίων και οι σημειώσεις εκτός του ότι είναι πλήρεις, παρέχονται και extra σημειώσεις. Εγώ προσωπικά, έμεινα λίγο πίσω λόγω επέμβασης στη σπονδυλική στήλη, αλλά κατάφερα να καλύψω το έδαφος καθώς υπάρχουν και οι παραδόσεις αποθηκευμένες και όποιες απορίες είχα, μου τις έλυσαν! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

  thumb DIMMIS STATH
  01/06/2022
 • Πολύ καλή ενημέρωση, με καταρτισμένους καθηγητές, καλή κατανομή χρόνου και δεν κουράζει στην παρακολούθηση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Εξαιρετικά!

  thumb sirk mid
  05/10/2022

  Εξαιρετικοί καθηγητές "κ.Μαυριδης
  κ.Μπαντούλας και ο Κ.Σαρλιδης" επεξηγηματικοί,αναλυτικοί και με ουσία!!!

  thumb Βασιλης Δημητρακης
  01/01/1970
 • Πολύ αξιόλογο επιστημονικό προσωπικό που παρέχει πολύ καλές κατευθύνσεις και υποστήριξη στους υποψηφίους της ΕΣΔΔΑ.

  thumb Kέλυ Κουτσούγερα
  04/03/2022

  Άψογη συνεργασία με όλη την ομάδα του φροντιστηρίου. Οι καθηγητές άριστοι και πάντα με διάθεση να καθοδηγήσουν τον υποψήφιο. Οι καλύτερες τιμές θεωρώ που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά. Είμαι πολύ τυχερή που το ανακάλυψα μέσα στο χάος που επικρατεί με τα φροντιστήρια.

  thumb Evgenia Aidonidi
  03/03/2021
 • Είμαι απολύτως ικανοποιημένη από την επιλογή του φροντιστήριου. Τόσο ο καθηγητής του Φορολογικού-Δημοσιονομικού Δικαίου κος Πατρίκιος όσο και ο καθηγητής της Λογιστικής κος Μαυρίδης είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους, μεταδοτικοί, με οργανωμένες σημειώσεις και πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν την απορίες.
  Οι άνθρωποι που εργάζονται στη γραμματεία του φροντιστηρίου είναι πάντα ευγενικοί και ανταποκρίνονται άμεσα σε αιτήματα αναφορικά με τεχνικές διευκρινήσεις, αποστολή σημειώσεων κλπ ακόμα και το Σαββατοκύριακο.
  Επιπλέον έχουν φροντίσει ώστε τα μαθηματα που παρακολουθούμε on-line ν' ανεβαίνουν εντός ολίγων ωρών μαγνητοσκοπημενα σε πλατφόρμα μαζί με σημειώσεις και επιπλέον υλικό για το μάθημα ωστε να μπορούμε να παρακολουθουμε ασύγχρονα όσες φορές θέλουμε το μάθημα.

  thumb ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
  07/04/2022

  Μετά από προσωπική έρευνα, μπορώ να πω ότι το φροντιστήριο είχε την πληρέστερη προετοιμασία για τον διαγωνισμό της ΑΑΔΕ 2022, κάτι που διαπίστωσα και με την παρακολούθηση του προγράμματος (εξ αποστάσεως και ασύγχρονα). Τιμές προσιτές. Καλή δομή των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, χωρισμένα σε μικρότερα τμήματα ανά θεματική ενότητα. Δυνατότητα εξάσκησης σε ποικίλα τεστ προσομοίωσης. Σημαντική η όλη καθοδήγηση των καθηγητών στη μελέτη μου. Αμεσότατη ανταπόκριση και εξυπηρέτηση της γραμματείας σε ό,τι χρειάστηκα, ακόμα και εκτός επισήμου ωραρίου τους. Οι καλύτερες εντυπώσεις για τη διδασκαλία στο φορολογικό-δημοσιονομικό δίκαιο από τον κ. Πατρίκιο. Έμπειρος, μεταδοτικός, με υψηλή κατάρτιση και υπομονή να εξηγήσει και λύσει όλες τις απορίες, κάνοντας παράλληλα το μάθημα ευχάριστο με διακριτική αίσθηση χιούμορ. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

  thumb Sophia Tsitsirigkou
  20/09/2022

Δείτε το τηλεοπτικό μας σποτ για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

favicon org final

🗞️ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους Διαγωνισμούς του Δημοσίου! 😎

Θα λαμβάνετε τουλάχιστον δύο ενημερωτικά μειλς τον μήνα! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους χρήσης.